AVEXCOR d.o.o.
CASCOO Europe GmbH - Točkovi visoke nosivosti, za medicinske ustanove, paletarske viljuškare, prehrambenu i hemijsku industriju, komunalne kontejnere, maloprodajne sisteme, nameštaj...

O Nama

Preduzeće AVEXCOR d.o.o. iz Indjije je ekskluzivni zastupnik nemačke firme Cascoo Europe GmbH i proizvodjač spektra proizvoda od metala.

AVEXCOR doo je osnovan u novembru 2014, sa jasnim ciljem da postane jedna od vodećih firmi u Srbiji i regionu u oblasti snabdevanja tržišta transportnim točkovima.

Na putu ka ostvarivanju ovog cilja vodimo se jednostavnim, stabilnim principima koji su neprikosnoveni – kvalitet proizvoda i kvalitet pružene usluge. Koncept rada koji je baziran na dugoročnom razvijanju i rastu, postepenom gradjenju poverenja i imena iza koga stojimo.

Apsolutno svaki kupac, budući kupac ili neko kome je potrebna samo informacija, će uvek biti uslužen sa maksimalnom pažnjom i brigom.

Ovaj stav je za kratko vreme pokazao uspeh.

Do početka juna 2016, naši kupci u zemlji su više od 500 kompanija, državnih ustanova, preduzeća, zanatskih radnji i domaćinstava koji sa zadovoljstvom koriste naše proizvode za komercijalnu ili ličnu namenu.

Više od 45.000 prodatih točkova i više od 1.500 transportnih kolica i raznih proizvoda. Sve to uz 0 reklamacija.