O nama
AVEXCOR d.o.o.

Preduzeće AVEXCOR d.o.o. iz Indjije je ekskluzivni zastupnik nemačke firme Cascoo Europe GmbH i proizvodjač spektra proizvoda od metala.

AVEXCOR doo je osnovan u novembru 2014, sa jasnim ciljem da postane jedna od vodećih firmi u Srbiji i regionu u oblasti snabdevanja tržišta transportnim točkovima.

Na putu ka ostvarivanju ovog cilja vodimo se jednostavnim, stabilnim principima koji su neprikosnoveni – kvalitet proizvoda i kvalitet pružene usluge. Koncept rada koji je baziran na dugoročnom razvijanju i rastu, postepenom gradjenju poverenja i imena iza koga stojimo.

Apsolutno svaki kupac, budući kupac ili neko kome je potrebna samo informacija, će uvek biti uslužen sa maksimalnom pažnjom i brigom.

Ovaj stav je za kratko vreme pokazao uspeh.Do početka juna 2016, naši kupci u zemlji su više od 500 kompanija, državnih ustanova, preduzeća, zanatskih radnji i domaćinstava koji sa zadovoljstvom koriste naše proizvode za komercijalnu ili ličnu namenu.

Više od 47.000 prodatih točkova i više od 1.500 transportnih kolica i raznih proizvoda. Sve to uz 0.16% reklamacija.

Dolaziti zajedno je početak, ostati zajedno je napredak, raditi zajedno je uspeh.

Henry Ford

50
Prodatih točkova
50
Prodatih kolica
50
Modela

Principi rada

1
Kvalitet proizvoda i rada. Zadovoljstvo naših klijenata.
2
Dugoročan, postepen i stabilan razvoj.
3
Zdrav, kvalitetan i pošten odnos prema svim zaposlenima i saradnicima.

Avexcor doo posluje većim delom na domaćem tržištu, sa radom na povećanju saradnje sa inostranim partnerima. Uz razvijanje firme i rast prodajnih i proizvodnih kapaciteta, poslovanje sa inostranstvom se značajno povećava. Avexcor izvozi u zemlje regiona i EU, sa planom proširenja na širu teritoriju poslovanja.

Deo našeg tima

Naš tim je sastavljen od kvalitetnih, energičnih i posvećenih ljudi. Uz razvijanje poslovanja i veličina Avexcor tima će rasti na planiranih 25 u 2018 godini.

Posvećujemo puno pažnje i truda da našu radnu atmosferu održimo u konstantnom pozitivnom raspoloženju, gde je posao ne samo obaveza, već i zadovoljstvo.

24-512
Sladjana Mijalčić
Menadžer Prodaje / Sales Manager
+38162337919
Mile Savić
Mile Savić
Generalni Direktor / General Manager
Dušan Markelić
Dušan Markelić
Menadžer Proizvodnje / Production Manager
+38162474919
Vanja Vukolić
Vanja Vukolić
Administracija / Administrative Officer
+38162479919
Branislava Kukić for website
Branislava Kukić
Prodaja / Sales
+38162474922

Točkovi male nosivosti za aparate i lake konstrukcije.

Točkovi za viskoke temperature za upotrebu u prehrambenoj industriji.Otporni do 300C°

Industrijski točkovi za sve primene i uslove rada.

Točkovi od nerdjajućeg čelika -INOX. Po svim zahtevima HACCP i uslovima pomorske industrije.

Točkovi velike nosivosti do 5 tona i sve uslove rada.

Točkovi za kontejnere. Sa čeličnom ili plastičnom felnom. EN 840-5 i ISO 9001 standardi.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Databases
0%
Programing
0%
Usability
0%
Design
0%

Avexcor doo je mlada firma koja je svoj rast i razvoj započela korišćenjem skromnih potencijala, da bi se u prvom periodu ti potencijali uvećavali, kako u smislu kapaciteta rada, tako i u svojoj raznovrsnosti.

Cilj je da u narednom periodu postignemo potpuno zaokruženu proizvodnju naših proizvoda gde bi sa minmalnim gubicima bili u mogućnosti da postignemo dobar kvalitet uz konkurentnu cenu.

Potencijali i kapaciteti
  • Veliki broj stalnih klijenata
  • Široko tržište rada u regionu
  • Raznovrsan spektar tržišta
  • Opsežan broj proizvoda u ponudi
  • Kompletno opremljenu proizvodnju za obradu metala
  • Razvijenu infrastrukturu saradnika u okolini
  • Dostupni stručni saradnici izvan firme za outsourcing
  • Posvećeno vreme i resursi za razvoj proizvoda
Call Now Button