Politika Kolačića

Dobrodošli na Avexcor.com. Kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici, koristimo kolačiće (cookies). Ovde možete saznati više o kolačićima koje koristimo, njihovoj svrsi, kao i načinima na koje možete kontrolisati ili ograničiti upotrebu kolačića.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju (kompjuteru, mobilnom telefonu, tabletu i sl.) kada posetite neke web stranice. Oni pomažu web stranicama da zapamte informacije o vašoj poseti, kao što su preferirani jezik i druge postavke. To može olakšati vašu sledeću posetu i učiniti sajt korisnijim za vas.

Kako koristimo kolačiće?

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali funkcionalnost naše web stranice, omogućili efikasniju navigaciju, i pružili personalizovano iskustvo. Takođe, koristimo kolačiće za analizu kako posetioci koriste našu stranicu i za praćenje efektivnosti naših reklamnih kampanja.

Vrste kolačića koje koristimo:

  1. Neophodni kolačići: Ovi kolačići su ključni za pravilno funkcionisanje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sistemima. Oni se obično postavljaju samo kao odgovor na vaše akcije koje predstavljaju zahtev za uslugama, kao što su podešavanje vaših privatnosti preferencija, prijavljivanje ili popunjavanje formulara.

  2. Analitički kolačići: Ovi kolačići nam pomažu da razumemo kako posetioci interaguju sa web stranicom prikupljajući i prijavljujući informacije anonimno. To nam omogućava da neprekidno unapređujemo našu web stranicu i pružamo bolje korisničko iskustvo.

  3. Marketinški kolačići: Ovi kolačići mogu biti postavljeni preko naše stranice od strane naših reklamnih partnera. Oni mogu biti korišćeni od strane tih kompanija da izgrade profil vaših interesa i prikažu vam relevantne oglase na drugim stranicama.

Vaše opcije:

Imate pravo da izaberete da ne prihvatite neke vrste kolačića. Kliknite na „Podešavanja kolačića“ na našoj web stranici da pristupite detaljnijim informacijama i promenite naše podrazumevane postavke. Međutim, blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo sa sajtom i usluge koje smo u mogućnosti da vam ponudimo.

Kako upravljati kolačićima?

Većina web pregledača omogućava vam da kontrolišete kolačiće kroz postavke pregledača. Da biste saznali više o kolačićima, uključujući kako da vidite koje kolačiće ste postavili i kako da ih upravljate i brišete, posetite aboutcookies.org.

Za dodatna pitanja u vezi naše upotrebe kolačića, slobodno nas kontaktirajte preko naše stranice za kontakt.