Uslovi korišćenja

Dobrodošli na Avexcor.com. Pristupanjem i korišćenjem ovog sajta, prihvatate i obavezujete se da ćete se pridržavati sledećih uslova korišćenja, koji zajedno sa našom politikom privatnosti upravljaju odnosom Avexcor.com sa vama u kontekstu ovog sajta. Ako se ne slažete sa delom ovih uslova, molimo vas da ne koristite naš sajt.

Intelektualna svojina

Sadržaji objavljeni na ovom sajtu, uključujući tekstove, grafike, logotipe, ikone, slike, audio snimke i softver, su vlasništvo Avexcor.com ili se koriste uz dozvolu. Ovi sadržaji su zaštićeni zakonom o autorskim pravima, patentima i/ili trgovačkim markama. Neovlašćeno korišćenje ovih materijala može predstavljati kršenje ovih zakona.

Korišćenje sajta

Avexcor.com omogućava vam ograničeno korišćenje ovog sajta za lične, nekomercijalne svrhe. To uključuje pregledavanje sadržaja, narudžbu usluga i kontaktiranje korisničke podrške. Svako drugo korišćenje sadržaja sajta, uključujući reprodukciju, izmenu, distribuciju, prenos, ponovno objavljivanje ili prikazivanje sadržaja je strogo zabranjeno bez prethodnog pismenog odobrenja Avexcor.com.

Tačnost informacija

Dok se trudimo da osiguramo da su sve informacije na sajtu tačne, Avexcor.com ne garantuje za tačnost, pouzdanost ili potpunost informacija koje su prikazane. Ove informacije mogu sadržati greške ili neažurnosti, i mi izričito isključujemo odgovornost za bilo kakve takve greške ili propuste do maksimalnog opsega dopuštenog zakonom.

Veze sa drugim sajtovima

Naš sajt može sadržati veze ka drugim sajtovima koji nisu pod kontrolom Avexcor.com. Ove veze su pružene isključivo za vašu udobnost i ne impliciraju odobrenje sadržaja na tim sajtovima. Nismo odgovorni za sadržaj ni prakse takvih sajtova.

Izmene uslova

Avexcor.com zadržava pravo da izmeni ove uslove korišćenja u bilo kom trenutku. Svaka izmena uslova biće efektivna odmah nakon njihovog objavljivanja na sajtu. Kontinuirano korišćenje sajta nakon takvih izmena znači vaše prihvatanje i saglasnost sa izmenjenim uslovima.

Kontakt

Za sva pitanja ili nedoumice vezane za uslove korišćenja, možete nas kontaktirati putem naše stranice za kontakt.