Politika privatnosti

Dobrodošli na Avexcor.com. Vaša privatnost je od izuzetnog značaja za nas. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo, čuvamo, delimo i štitimo vaše lične podatke kada koristite naš sajt.

Prikupljanje informacija

Kada posetite Avexcor.com, mi automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem web pregledaču, IP adresi, vremenskoj zoni, i nekim od kolačića koji su instalirani na vašem uređaju. Takođe, dok pregledate naš sajt, prikupljamo informacije o pojedinim web stranicama ili proizvodima koje pregledate, koje web stranice ili pretraživački pojmovi su vas uputili na sajt, i informacije o tome kako interagujete sa sajtom.

Korišćenje informacija

Koristimo prikupljene informacije kako bismo:

  • Komunicirali sa vama.
  • Optimizovali ili poboljšali naš sajt i vaše iskustvo na njemu.
  • Sproveli prevenciju i detekciju prevara.
  • U skladu sa preferencijama koje ste podelili sa nama, pružili vam informacije ili reklamiranje u vezi sa našim proizvodima ili uslugama.

Deljenje vaših informacija

Mi delimo vaše lične informacije sa trećim stranama kako bismo nam pomogli da koristimo vaše lične informacije, kao što je gore opisano. Takođe možemo deliti vaše lične informacije kako bi se poštovale primenljive zakone i propise, odgovorilo na nalog za pretres, sudski nalog ili drugi zakoniti zahtevi za informacije koje primimo, ili kako bismo inače zaštitili naša prava.

Vaša prava

Ako ste rezident Evropske unije, imate pravo na pristup ličnim informacijama koje držimo o vama i da tražite da vaše lične informacije budu ispravljene, ažurirane ili izbrisane. Ako želite da ostvarite ovo pravo, molimo vas da nas kontaktirate kroz informacije za kontakt navedene ispod.

Promene

Možemo ažurirati ovu politiku privatnosti povremeno kako bismo odražavali, na primer, promene u našim praksama ili iz druge operativne, zakonske ili regulatorne razloge.

Kontakt

Za više informacija o našoj politici privatnosti, ako imate pitanja, ili ako želite da napravite prigovor, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila, telefona ili putem kontakt forme na našem sajtu.